Hoe bestanden aanleveren? PDF Afdrukken E-mailadres

Een goede aanlevering van het juiste basismateriaal is van essentieel belang voor een drukresultaat dat aansluit bij uw verwachtingen. Afwijkingen van deze specificaties zorgen voor extra aanpassingen met additionele kosten en de mogelijke uitstelling van uw deadline. Contacteer eventueel uw reclamebureau of drukker.

Welke bestanden?

Onze designafdeling werkt met Adobe Illustrator CS5 , Adobe Photoshop CS5 en Acrobat. Uw bestand hoeft niet in één van deze programma’s gemaakt te zijn, maar moet er wel in kunnen worden geopend.

Hoge resolutie .EPS, .PDF en .AI bestanden kunnen het beste verwerkt worden. Mocht u deze bestanden uit een ander programma exporteren, let dan op de kwaliteit van het bestand.

Vorm steeds de lettertypes en lijndiktes om naar contouren. Het worden vectoren en bij het vergroten verliezen ze geen kwaliteit .

Resolutie bij aanleveren foto’s of full color moeten minstens 400 dpi op schaal 1/10. Bestandsformaat: .PSD, .TIFF, .PDF of .JPG

Bij een quadri of full color bedrukking: een kleurenafdruk van het beeld is een must. Indien mogelijk een Chromalin of kleurbindend staal als Proofprint meeleveren, geproduceerd van de bestanden die u ons aanlevert. Vermeld de kleuren (vb. Pantone voor vlakke kleuren), oplage, het formaat, het lettertype, afwerking, eventuele opmerkingen, enz. Als er geen kleurspecificatie of staal wordt aangeleverd, worden kleuren geprint met de aanwezige kleurdata. Kleuren worden verschillend gereproduceerd afhankelijk van de gebruikte drager, dus reproductiemogelijkheden op andere materialen hebben een beperking.

Geen CorelDraw, QuarkXPress, Powerpoint, Word en Excel.

Hoe verzenden?

U kunt digitale documenten met mail verzenden naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. als deze niet groter zijn dan 8 Mb.

Bij grotere documenten kunt u deze best via WEtransfer verzenden.

Gelieve steeds alle gegevens mee te leveren zoals: naam, firmanaam, adres, telefoonnummer, e-mail, BTW- nummer.

 
Herva   •   Stadsestraat 51   •   B2250 Olen   •   info@herva.be   •   T+32(0)14 55 69 22   •   F+32(0)14 55 69 23