dinsdag 13 oktober 2015 00:00

Beursmateriaal en standinrichting

Hier presenteren we jullie enkele soorten beurs- en standmaterialen die je helpen om je stand mee in te richten en om van je beurs of evenement een succes te maken.

Laat je inspireren en vraag meteen jouw offerte aan op www.herva.be!

Polyframe Heavy Duty

Dit systeem heeft een supertrendy, strakke en moderne look en feel, met extra stevig frame, ideaal voor in winkels, showrooms en op beurzen.

Het doek is afgewerkt met een siliconenpees aan de achterzijde, waardoor het zeer makkelijk te vervangen is. Het aluminium profiel is voorzien van een gleuf waarin zowel het doek als de siliconenpees word geduwd.

Pop Up Wall beurswand

Deze ideale bedrijfspresentatie zorgt voor een grote visibiliteit op je beursstand of event. Dit wallsysteem is niet enkel van hoge kwaliteit, maar ook zeer gemakkelijk te plaatsen en weer in te laden.

Deze klassevolle beurs- of presentatiestand is ook verkrijgbaar met de compacte promo desk. Makkelijk te transporteren en eenvoudig op te bouwen.

Roll Module Max

Dit groot formaat display systeem uit geanodiseerd aluminium kan zowel dienst doen als publiciteits- of informatiewand, maar kan eveneens een bepaalde wandelgang stijlvol aankleden.

Een robuuste look, stevige kwaliteit en gebruiksgemak kenmerken dit handige systeem, en het is aanpasbaar in verschillende combinaties.

 

 

 

 

 

 
Herva   •   Stadsestraat 51   •   B2250 Olen   •   info@herva.be   •   T+32(0)14 55 69 22   •   F+32(0)14 55 69 23