Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Akoestische panelen hout

Akoestische panelen houtkopen?

De akoestische houten panelen van Herva bieden een esthetisch aantrekkelijke en functionele oplossing voor geluidsabsorptie en ruimteakoestiek. Onze panelen combineren hoogwaardige houtafwerking met geavanceerde akoestische prestaties, waardoor ze ideaal zijn voor diverse toepassingen in zowel particuliere als commerciële omgevingen.
Deze akoestische panelen zijn vervaardigd van zorgvuldig geselecteerd hout en voorzien van nauwkeurig geperforeerde patronen die geluidsgolven effectief absorberen en de nagalmtijd reduceren. Dit resulteert in een verbeterde geluidskwaliteit in ruimtes zoals kantoren, conferentiezalen, auditoria, horecagelegenheden en woonruimtes.

Kenmerken en Voordelen:

  • Materiaal: Hoogwaardig hout, beschikbaar in diverse fineersoorten en afwerkingen
  • Akoestische Prestaties: Uitstekende geluidsabsorptie dankzij geperforeerde structuren en innovatieve vulling.
  • Esthetiek: Tijdloze houten uitstraling die perfect integreert in moderne en klassieke interieurs.
  • Flexibiliteit in Ontwerp: Diverse afmetingen en perforatiepatronen beschikbaar, aanpasbaar aan specifieke ontwerpeisen.
  • Eenvoudige Installatie: Panelen zijn modulair en gemakkelijk te monteren op muren en plafonds.

Toepassingsgebieden:

Deze akoestische panelen worden toegepast in ruimtes waar de akoestiek verbeterd moet worden zonder concessies te doen aan de visuele uitstraling. Of het nu gaat om het dempen van achtergrondgeluid in kantoren of het creëren van een intieme sfeer in restaurants, onze producten bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.
Herva levert niet alleen standaardoplossingen, maar werkt ook samen met architecten en ontwerpers om maatwerk te bieden voor specifieke projecten. Hierdoor worden onze akoestische houtpanelen niet alleen een functioneel element, maar ook een integraal onderdeel van het interieurontwerp.

Waarom kiezen voor Herva?

Bij Herva begrijpen we dat geen enkel project hetzelfde is. Daarom bieden wij uitgebreide maatwerkoplossingen voor hout die perfect aansluiten bij de specifieke wensen en eisen van onze klanten. Of het nu gaat om exclusieve interieurelementen, complexe akoestische panelen, of unieke afwerkingen, ons vakmanschap en expertise stellen ons in staat om houtproducten te leveren die naadloos passen in elk ontwerpconcept.

Met jarenlange passie voor vakmanschap, biedt Herva niet alleen standaardoplossingen, maar ook unieke, op maat gemaakte producten die karakter en kwaliteit toevoegen aan elk project. Of het nu gaat om een kleinschalig interieurproject of een groot commercieel ontwerp, wij leveren met zorg en precisie houtoplossingen die passen bij uw visie en projectbehoeften.

Bekijkonze productfoto's

Wat zeggen onze klanten?

Guy De Pelsmaeker

Bedankt voor het mooie werk van uw mensen !

Senne Goossens - Kranen De Ceuster

Weeral topservice! Bedankt!

Bart Rogie - Belcar

Matty leverde vandaag perfect werk af bij ons.

Sabine Vandeputte

Bedankt voor de info. Trouwens de beste site die ik gevonden heb, met de meeste keuze! Ik plaats eén van de dagen een bestelling!

Geertrui - Gemeente Oud-Heverlee

De borden van de Kunstroute zien er prachtig uit !
Merci voor de vlotte service.

Stefaan - Brouwerij De Musketeers

Jullie zijn een top-firma ! 🙂

Akoestische panelen hout:Offerte nodig?

De belangrijke kenmerken:

  • materiaal: hoogwaardig hout
  • akoestische prestaties
  • esthetiek
  • flexibiliteit in ontwerp
  • eenvoudige installatie
  • diverse toepassingen
  • ook maatwerk mogelijk

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Wil je de kostprijs weten?

Anderen klantenbekeken ook

Detectiepoort hoes/ alarmcovers

Muurstickers

een peesdoek

Freesletters

Textielframe- LED verlicht

Akoestische gerecycleerde panelen PET

Reboard

Textielframe vrijstaand Heavy Duty – indoor

Textielframe-wand indoor

Textielframe – vrijstaand – indoor

vloersticker

Moswand

Jaarlijks verlof

15 juli t.e.m 26 juli