Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Logo Herva - Visibility Matters

Aluminium imitatiehout

Aluminium imitatiehoutkopen?

Aluminium Imitatiehout: Moderne Gevelbekleding met Ontwerp op Maat en Gepaste Reclame

Bij Herva combineren we innovatieve materialen met een persoonlijke benadering om onze klanten de beste oplossingen voor gevelbekleding te bieden. Een van de populairste keuzes die wij aanbieden is aluminium imitatiehout, een materiaal dat de natuurlijke uitstraling van hout combineert met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van aluminium. Met onze expertise in ontwerp en reclame zorgen we ervoor dat uw gevel niet alleen modern en strak oogt, maar ook perfect aansluit bij uw merk en stijl.

Wat is Aluminium Imitatiehout?

Aluminium imitatiehout is een gevelbekledingsmateriaal dat bestaat uit aluminium basislatten en geplooide stukken, die gemonteerd worden op een uitgelijnde constructie van aluminium of hout. Dit materiaal biedt de warme en natuurlijke look van hout, terwijl het de voordelen van aluminium behoudt, zoals duurzaamheid, onderhoudsgemak en weerbestendigheid. Het resultaat is een gevel die er modern en stijlvol uitziet, en jarenlang meegaat zonder aan kwaliteit in te boeten.

Voordelen van Aluminium Imitatiehout

  1. Duurzaamheid: Aluminium imitatiehout is bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden en behoudt zijn kleur en vorm over de jaren heen. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel residentiële als commerciële gebouwen.
  2. Onderhoudsgemak: In tegenstelling tot echt hout, vereist aluminium imitatiehout nauwelijks onderhoud. Het materiaal hoeft niet geschilderd of behandeld te worden, wat tijd en kosten bespaart op lange termijn.
  3. Veelzijdigheid in Kleur en Afwerking: Het materiaal is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen, waardoor het perfect kan worden afgestemd op de esthetiek van uw gebouw. Of u nu een lichte, natuurlijke houttint of een diepe, rijke kleur zoekt, aluminium imitatiehout biedt talloze mogelijkheden.
  4. Strakke en Moderne Uitstraling: Dankzij de gladde afwerking en strakke lijnen zorgt aluminium imitatiehout voor een eigentijdse en moderne uitstraling, die perfect past bij de architectuur van vandaag.

Van Ontwerp tot Realisatie: Een Totale Geveloplossing

Bij Herva gaan we verder dan alleen het leveren van materialen. Wij bieden een complete service van ontwerp tot realisatie. Ons team van experts tekent een ontwerp uit dat volledig is afgestemd op uw wensen en de unieke kenmerken van uw pand. Vervolgens zorgen we ervoor dat uw gevel wordt voorzien van gepaste reclame die aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf.

Ontwerp op Maat

Wij geloven dat een goede gevelbekleding begint met een doordacht ontwerp. Daarom werken onze ontwerpers nauw samen met u om een gevelplan te creëren dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. We houden rekening met de architectonische stijl van uw gebouw, uw merkidentiteit, en uw specifieke behoeften om een unieke en gepersonaliseerde geveloplossing te realiseren.

Gepaste Reclame

Na het ontwerpen en plaatsen van de aluminium imitatiehoutbekleding, voorzien wij uw gevel van de juiste reclame. Dit kan variëren van subtiele bedrijfslogo’s tot opvallende, op maat gemaakte reclame-uitingen. Door gebruik te maken van duurzame materialen en moderne technieken, zorgen we ervoor dat uw reclame er professioneel uitziet en jarenlang meegaat.

Kies voor Herva: Uw Partner in Gevelontwerp en Reclame

Bij Herva zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige gevelbekleding en reclameoplossingen. Onze aluminium imitatiehoutproducten, gecombineerd met onze ontwerp- en reclameexpertise, zorgen ervoor dat uw gebouw er modern, professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Bent u geïnteresseerd in een geveloplossing met aluminium imitatiehout en gepaste reclame voor uw pand? Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw gevel om te toveren tot een stijlvol en herkenbaar visitekaartje!

Bekijkonze productfoto's

Wat zeggen onze klanten?

Danny - Alcopa Immo

Ik heb het resultaat idd ter plaatse al gezien.  Ziet er prima uit !!

Ook de huurder is zéér tevreden.

Alvast dank voor alle goede zorgen.

Juf Gerda

Ik wil je nog even een bedankje sturen!
Bedankt om ervoor te zorgen dat we een nieuwe wallprint hebben toegestuurd gekregen!
Deze print ziet er super uit!!!

Stefan Silverans - Gamma

De alarmcovers zien er zeer strak uit, krijgen zeer positieve reacties …… Keep up the good work!

Joris Blomme - Group Delrue

Gisteren demoavond gehad.  Betreffende de vlaggenmasten, alles prima gelukt.  Installatie grondkokers, barniermasten zoals verwacht.

De levering was zoals afgesproken, just in time.

Alvast bedankt voor de correcte samenwerking.

Group Victor Peeters

De LED verlichting is prachtig als het donker is !!

Michael Vandaele - Lidl

We waren erg tevreden met betrekking tot de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

Aluminium imitatiehout:Offerte nodig?

De belangrijke kenmerken:

  • Aluminium imitiatiehout is beschikbaar in verschillende houtkleuren én in gewone RAL-kleuren.
  • Deze vorm van gevelbekleding is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, kleurvast en corrosiebestendig.
  • 100% recycleerbaar.
  • Eenvoudig te reinigen met zuiver water.

Wil jij graag een offerte voor dit geweldige product? Vul dan vooral het contactformulier hiernaast in en wij nemen contact met je op, zodat we jou zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte kunnen bezorgen.

Wil je de kostprijs weten?

Anderen klantenbekeken ook

Gerecycleerd imitatiehout

Cassettes in sandwichpanelen

Strekmetaal

Aluminium cassettes Alucobond

Jaarlijks verlof

15 juli t.e.m 26 juli